Licens

Betingelser og brug af eBonus.

Formålet med eBonus systemet er, at give vores loyale brugere loyalitetskort elektronisk frem for de gamle papkort som altid blev væk.

For at kunne give dig elektronisk bonus har vi behov for nogle få simple oplysninger omkring vores brugere: Telefonnummer

  • Telefonnummer: Dit telefonnummer er også dit brugernavn i vores system. Ved oprettelse sender vi dig en SMS med et link, hvor du skal bekræfte dit telefonnummer med. SMS bruges udelukkende til at oprette, verificere og vedligeholde din bruger.

  • I forbindelse med log-in garanterer eBonus:

  • at vi ikke sender hverken invitationer eller deler noget på din Facebook- eller Twitterprofil, medmindre du aktivt vælger og accepterer det.

  • at vi ikke videregiver nogen af de oplysninger om dig, som du giver til os.

  • at vi ikke benytter disse oplysninger i anden sammenhæng end i forbindelse med selve appen

Ved log-in giver du samtykke til, at eBonus indsamler, behandler og opbevarer dine oplysninger til brug for afvikling af de personlige og generelle tilbud i appen.

Indsamling af oplysninger

eBonus indsamler oplysninger om brugerens klippe statistik De indsamlede data anvendes kun af i anonymiseret form og anvendes alene med statistiske formål for øje. 

Persondata

Dataansvarlig er Toft Software Aps

Databehandler er Toft Software Aps

De personlige data, som vi indhenter fra dig, bliver behandlet som fortroligt og kun benyttet i forbindelse med kundeservice ift. reklamation og refundering. Vi forsøger at beskytte dine oplysninger mod uberettiget adgang og mod ulovlig behandling, hændeligt tab, ødelæggelse eller beskadigelse. Vi forbeholder os retten til at opbevare dine oplysninger i fem år efter sidste gang, du brugte din profil.

De oplysninger, du giver os, vil ikke blive overdraget til tredjemand, medmindre du giver dit samtykke, eller den danske databeskyttelseslovgivning tillader overdragelsen.

Indsigt i data

Du kan ved henvendelse til i[email protected] få indsigt i de data, vi behandler om dig.

Sletning af profil

Ønsker du din profil slettet bedes du sende en mail til i[email protected] og oplyse os det telefonnummer, din profil er oprettet med. eBonus vil herefter ringe dig op for at få bekræftet, at det er det korrekte telefonnummer, der er oplyst samt at profilen ønskes slettet.

Vi kan løbende opdatere disse betingelser. Du kan altid se gældende vilkår på http://ebonus/vilkår